АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Екипите на терен- се санира ситуацијата по вчерашното невреме

По вчерашното невреме кое беше проследено со силен ветер, екипите на Ј.П.„Охридски Комуналец” се на терен на повеќе локации во градот со цел да се санира состојбата: се подигнуваат оштетени стебла, скршени гранки,  се расчистува кејот и крајбрежниот појас од наносите од разновиден отпад.

 

општина Охрид