АктуелноОхрид

(ФОТО) Интервенција на ТППЕ Охрид по силниот ветер

Екипа на ТППЕ Охрид интервенираше на местото каде силниот ветер буквално го откорна лимот од кровната контрукција на зграда лоцирна на улица ,,Галичица,, во Охрид.