АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Прекин на водоснабдувањето во населбата ,,Црногорци,,

Поради настанат дефект – пукната цевка со профил ф300 , денес од 09:00
часот ќе има неколкучасовен прекин во водоснабдувањето  во населбата
„Црногорци“. Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен, до завршување на
санацијата, информираат од ЈП Водовод Охрид.