(ФОТО) Паднатата бандера тргната, сообраќајот овозможен на ул. ,,Ристо Чадо,, – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноОхрид

(ФОТО) Паднатата бандера тргната, сообраќајот овозможен на ул. ,,Ристо Чадо,,

Надлежни екипи реагираа брзо со цел отстранување на паднатата бандера од силниот ветер, при што се овозможи непречено одвивање на сообраќајот на улицата ,,Ристо Чадо,, во Охрид.