АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Поради падната бандера, сообраќајот на ул,,Ристо Чадо,, во прекин

Силниот ветер падна бандера на улицата,,Ристо чадо,, во Охрид. Бандерата која падна на самата улица поречно, го оневозможи нормалното одвивање на сообраќајот.

Надлежни полициски службеници се на самото место при што го регулираат сообраќајот кој е оневозможен со оглед на поставеноста на падната та бандера.