АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Екипите на Охридски Комуналец на терен

Екипите на паркови и зеленило започнаа со акции на повеќе делови во градот со садење цвеќе, прихрана на тревници и дрвореди и сеење семе за трева. Исто така на потегот по ул.Питу Гули се уредува дрворедот.
🚜Охридски Комуналец се соочува со секојдневни проблеми со расфрлан кабаст отпад по целиот град. Екипите со својата расположлива механизација го расчистува овој отпад.
-информираат од ЈП Охридски Комуналец.