ФТУ и “Инклузија” започнаа со повикот за пријавување за обука за млади менаџери – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
Наш ИзборНаш изборОхрид

ФТУ и “Инклузија” започнаа со повикот за пријавување за обука за млади менаџери

Факултетот за туризам и угостителство-Охрид и граѓанската организација “Инклузија” Ве покануваат да присуствувате на обуката за млади менаџери, преку која што ќе се стекнете со ново знаење и современи бизнис вештини кои ќе бидат од голема помош за Вашиот постојан или Вашиот иден бизнис, со цел поуспешна работа, поголем профит и опстојување на пазарот во време на економски кризи.
Учесниците ќе имаат можност да се стекнат со вештини на 6 теми од 6 предавачи.
❗Сите учесници кои ќе присуствуваат на целиот серијал обуки, ќе се здобијат со сертификат. ❗

Сите заинтересирани можат да се пријават на: ftu.students@uklo.edu.mk