Подигнати и нивелирани шахтите на ул.”Момчило Јорданоски” – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Подигнати и нивелирани шахтите на ул.”Момчило Јорданоски”

Одделението за градежно одржување во рамки на своите активности,а по укажување на граѓани изминативе два дена изврши подигање и нивелирање на канализационни шахти на ул.Момчило Јорданоски. Ваквите активности во соработка со граѓаните допринесуваат за подигање на квалитетот на живеење на самите места како и во општина Охрид, информираат од ЈП “Нискоградба” Охид.