АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Екипите на ЈП Нискоградба вршат проверка и читење на сливниците и шахтите

Поради слевање на цврст отпад во сливниците за одведување на атмосферска вода ,екипата на одделението за фекално и атмосферско одржување врши проверка и чистење на сливниците и шахтите на ул. 7-ми Ноември, информираат од ЈП Нискоградба Охрид.