АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Расчистен просторот под црквата Св.Богородица Перивлепта

Екипите на Ј.П.„Охридски Комуналец„ го расчистија просторот под црквата Св.Богородица Перивлепта од несоодветно депониран отпад.
📍 Иако не се работи за јавна површина, во интерес на граѓаните и сите туристи кои го посетуваат овој локалитет, пристапивме кон расчистување на расфрланиот комунален отпад, зелен отпад и разновиден шут, стои во Фб објавата од ЈП “Охридски Комуналец”