АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Дупка се отвори на новиот тротоар на улицата “Јане Сандански” во Охрид

Граѓаните сами ја означија ставајќи гранка во дупката која е под бекаѕон плочките кои сеупте стојат залепени една за друга додека под нив е празен простор.