АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Прекин на сообраќајот на патниот правец Охрид-Пресека поради минирање

АМСМ ги известува учесниците во сообраќај дека денес на 15.02.2022год. (вторник) од 11:00 до 14:00 часот ќе се изврши минирање на патот во изградба Кичево – Охрид на делот Пресека – Песочан