АктуелноОхрид

Почина др. Кољчо Грозданов – специјалист уролог

Со неизмерна тага се простуваме од нашиот Др. Кољчо Грозданов.
Специјалист- уролог, кој што долги години беше наш верен колега, искрен пријател и ГОЛЕМ ЧОВЕК пред сѐ.
Патувај во Царството Небеско и нека тѝ е Вечен споменот.
Искрено сочувство од колегите од Уролошкото одделение и од сите вработени во ЈЗУ Општа Болница Охрид, пишуваат од ЈЗУ Општа болница Охрид.

Погребот на Грозданов ќе биде во недела во 11 часот на градските гробишта Охрид.