АктуелноОхрид

Пожар во куќа на улицата „Петар Поп Арсов“ во Охрид

Денеска, нешто пред 13:00 часот изби пожар во куќа на улицата „Петар Поп Арсов“ во населба Лескајца во Охрид.

Пожарот е локализиран, а неофицијално причинет е од дрво кое растело до оџакот.