АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО)Се реконструира фасадата на зграда во центарот на Охрид

Поради реконструкција на фасадата на зграда која се наоѓа во централниот дел на градот, заради безбедност на пешаците кои поминуваат крај зградата, затворени се тротоарите.