АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Во тек уписите за програмата БРЕИНОБРЕИН

Во тек се февруарски уписи во Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид
на деца од 4-14 годишна возраст заинтересирани да ја следат интернационалната Бреинобреин едукативна
програма преку која ќе имаат можност да ги стекнуваат, развиваат и потврдуваат своите способности:
концентрација, меморија, нумерички и вербални вештини, способности за учење, креативност и имагинација,
лидерство, самодоверба, визуелизација, решавање на проблеми.
Ги покануваме родителите со своите деца, да се уверат во уникатните, проверени и ефикасни техники и
вештини имплементирани од високо професионални тренери со искуство во работа со деца и обучени според
меѓународните стандарди на оваа програма, кои ќе помогнат децата да достигнат развој и целосно
искористување на мозочниот потенцијал и да бидат спсобни да ги користат двете хемисфери на мозокот,
подеднакво и ефикасно.
Овозможете му на Вашето дете да биде дел од најдобрата детска академија во светот!
Бреинобреин е единствена меѓународно признаена академија за ментална аритметика, со меѓународни
признанија
– „Best Kids Education Brand Award“
– 18 години искуство
– во повеќе од 45 држави
– над 2.000.000.000 деца

-интернационални натпревари
– 2 Гинис рекорди
– единствено во Бреинобреин е застапен НЛП метод за деца и мултитаскинг техники
– билингвилна програма-англиски и македонски јазик
Пријавување на телефоните 046 261909 или 078 227433, на е-маил: ohrid@redcross.org.mk, или во
просториите на Црвен крст Охрид, секој работен ден од 8-16 ч., а детални информации за оваа програма,
заинтересираните ќе можат да добијат на отворениот ден за Бреинобреин програмата кој ќе се
реализира на 05.02.2022 г. (сабота) од 14-16 ч. во просториите на Црвен крст Охрид