АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Покрај природната убавина, Галичица ја красат елени и срни

Прекрасни стада елени и срни може да се забележат на падините на преубавата Галичица. Од Националниот прак го споделија и видеото:

 

 

НП Галичица