АктуелноОхрид

(ФОТО) И ова го има во Охрид, автомобил паркиран пред ресторан, а во багажникот мртовечки сандак

Охриѓани збунети. Пред ресторан во Охрид има уредно паркиран автомобил, но истиот во багажникот има мртовечки сандак.

Граѓаните коментираат дека сликата воопшто не е пријатна, и покрај тоа што се гледа дека станува за нов неотпакован сандак.