АктуелноОхрид

(ФОТО) Вработените од ЈП кои го расистуваа снегот ќе добијат 10% надомест на плата

Јавните претпријатија чии вработени беа ангажирани во расистувањето на снегот, донесоа одлука да ги наградат со 10% надомест на плата.
👉 Сите пешачки патеки и сообраќајници во градот се проодни.
👉 Нашиот приоритет е функционален град и безбедни жители, напиша на својот Фб профил градоначалникот Кирил Пецаков.