АктуелноВидеоНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Мартин Гоџоски од Варош го фати светиот крст во Охрид

Осветена водата во Охридското Езеро. Најсреќен од сите кои денеска скокаа по светиот крст беше 25 годишниот Мартин Гоџоски. Мартин за прв пат го фаќа светиот крст.

Видео: МТВ