Актуелноглавни-вестиИздвојувамеНаш изборОхридРепублика

Ohrid1.com со 401.801 посети и 535.869 прегледани содржини во јули и натаму најчитан охридски портал

Според аналитиката на „Гугл“ порталот Ohrid1.com во јули бил отворан 401.801 пати и на него се прегледани 535.869 содржини. Овие кликови ги направиле 134.884 корисници на интернет. Со ова нашиот медиум и во јули останува портал број еден во Охрид, а опфатот на публика кој го има медиумската куќа ONEMEDIA.MK ја прави нашата компанија најголема интернет компанија со седиште надвор од Скопје.

Линк до извештајот од „Гугл“ со клик: Analytics All Web Site Data Audience Overview 20210701-20210731

Ohrid1.com со години наназад ја има и најголемата и нај популарната Фејсбук страна, која според аналитиката на Фејсбук во последните 28 дена допрела до 826.767 , додека 470.783 пати се гледани видео содржини објавени на нашата ФБ страна.

Според интересот и вклученоста на публиката на ФБ страните во последните 7 дена страната на Ohrid1.com со опфат од 173.900  е далеку нај популарна и нај посетувана и остварува убедливо најдобри резултати компарирано со страните на другите охридски медиуми :

ONEMEDIA.MK работи и во соседна Албанија каде под наш бренд работи порталот News1.al, а во фаза на подготовка се уште два специјализирани интернет портали од кои едниот на Англиски јазик.

РАДИО СЕ СЛУША, ТЕЛЕВИЗИЈАТА Е МРТВА

СУПЕР РАДИО со просечен дневен досег од 6,3% и неделен од 15,6% (во пораст од 0,2%) и натаму господари со етерот додека ТВ М падна уште подолу и според најновите мерења од претходните 0.33%  паднала на едвај 0.03% гледаност, и тоа надвор од термините кога се емитуваат вестите, кои пак имаат гледаност од 0.00 % (нула проценти ) според извештајот кој го правел АВМУ.

ИЗВЕШТАЈ ЗА СУПЕР РАДИО

No photo description available.

ИЗВЕШТАЈ ЗА ТВ М