АктуелноВидеоглавни-вестиИздвојувамеМагазинНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Дрвце нинка од коренот на старото пресечен одрво кај поштата во Охрид

Дали ќе израсти ново дрво на местото на пресеченото или некој ќе го скрши малото гранче кое може да се претвори во големо дрво ?

ВИДЕО