(ВИДЕО) Крстосницата кај „Гимназија“ во летен шпиц 2008 година

Архивско видео направено летото 2008 година на една од нај прометните крстосници во Охрид. Погледнете како изгледаше сообраќајот, летната гужва, а малку може да се види и плоштадот кај „Музичко училиште“ кој во тоа време не беше уреден и беше прекриен со киосци.

ВИДЕО:

КОМЕРЦИЈАЛЕН ОГЛАС:  Во Охрид се отвора јубилејната 20. дрогерија на „DM“

Close