(ФОТО) Во последниот ден од старата години ЕКО ФАП со подмладокот – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноОхрид

(ФОТО) Во последниот ден од старата години ЕКО ФАП со подмладокот

Насмевките кажуваат се! Подмладокот на ЕКО ФАП Охрид на кој се надеваме да го препуштиме Здружението некогаш кога ќе дојде време, кога ќе поминат уште многу вакви години и заедно во измешани генерации ќе се гордееме со создаденото за Охрид!
Ќе се радуваме со искрените луѓе, а за оние другите ќе сме тажни што биле наши , а не на некој наш непријател!
На сите пријатели им посакуваме годината што доаѓа да биде подобра од претходната, а полоша следната и така до недоглед!
Со почит ,
ЕКО ФАП Охрид- Охридска гордост!!!