(ЖИВО) Седница на советот на Општина Охрид – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноВидеаОхрид

(ЖИВО) Седница на советот на Општина Охрид

Во моментов во тек е шестата седница на Советот на Општина Охрид. Меѓу другите точки на истата советниците ќе расправаат за Предлог-програма за поттикнување на развојот на туризмот на општина Охрид за 2022 година.