АктуелноОхрид

Хотел Лаки ве повикува: Повелете заедно да зачекориме во предновогодишната еуфорија

Предновогодишните празници само што не започнале а нашиот хотел е спремен за Вас …
Нека магијата на Новата Година не понесе сите заедно со насмевка на лицата,надеж во срцата и желби за секој ден во новата година да ни биде весел, исполнет со љубов и песна како и овие новогодишни прослави.
Да наздравиме со песна за новите почетоци, за уште поголеми успеси, за новите пријателства и здравје какво што само се посакува.
Повелете заедно и оваа година да зачекориме во предновогодишната еуфорија со програмата која Ви ја нудиме, велат од хотел Лаки.