ВидеаОхрид

(ВИДЕО) Лебедите во утринска „дремка“ на Охридско Езеро

Лебедите  го красат Охридското Езеро. Јато од овие птици денеска уживаа во езерските води и го привлекуваа вниманието на минувачите.