АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Бекатон плочки испаднаа од камион на кружен тек

Бекатон плочки испаднаа од камион на сообраќајницата на кружниот тек на излезот од Охрид према Велгошти.

Учесниците во сообраќајот се трудат да ги избегнат во возење. Доколку се движите на овој патен правец, бидете внимателни додека се отстранат.