Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Заврши уште една учебна година во СОСУ “Св.Кирил и Методиј“ Охрид

Драги наши, и оваа учебна година заврши. И како што знаете, ние ја звршуваме со еден прекрасен ден исполнет со убава дружба, многу забава, музика, работилници и забавни игри покрај убавото Охридско Езеро.
Ви поскуваме пријатен летен распуст!
СОСУ,,Св.Кирил и Методиј” – Охрид.