Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Од секојдневните редовни и вонредни активности на ЈП Охридски Комуналец за одржување на јавното зеленило

Чистење обраснато зеленило и косење во с.Велгошти и просторот околу детското игралиште, во с.Пештани, населбите Бараки и Христо Узунов, улиците:АСНОМ, Мирка Гинова, Петар Поп Арсов, Александар Турунџев, 15 ти Корпус, Јане Сандански, Никола Карев, паркот кај кружна сообраќајница на ул. Железничка, како и секојдневно косење градски парк.