Наш изборНаш ИзборОхрид

Прво место по Биологија на Државниот натпревар за Елена Секулоска

Охридската ученичка Елена Секулоска својот завршеток од оваа учебна година го заокружува со прва награда на Државниот натпревар по Биологија.