Наш ИзборНаш изборОхрид

Охридската оперска дива Миланка Новеска настапи во Drottningholm Slottsteater за кралицата Силвија од Шведска

Беше голема чест да се настапат вчера во Drottningholm Slottsteater за Her Magesty, Кралицата Силвија од Шведска и Drottningholm Slottsteater’s Vänner.
Целиот тим заврши неверојатна работа и се напиша историја. Ја негувам мојата стипендија и оваа можност ❤️
✨️Ви благодарам на сите што верувавте во мене и мојот уметнички потенцијал, напиша во својата објава на ФБ Миланка.