Наш изборНаш ИзборОхрид

Поради дефект без вода корисниците од централното подрачје и стариот дел на градот

Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 17:00 часот, неколку часа без вода ќе бидат корисниците од централното подрачје и стариот дел на градот.
Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен , до целосно завршување со санацијата, информираат од ЈП Водовод.