Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Одржана Богослужба во црквата Св.Среда во Вевчани по повод денешниот ден Преполовение

Во црквата посветена на Св.Среда во комплексот Извори“ во Вевчани денес по повод празникот Преполовение се одржа света Богослужба, на која присуствуваа бројни верници.