Наш ИзборНаш изборОхрид

Вонредна крводарителска акција на Црвен крст во просториите на НУ Центар за култура „Григор Прличев“

За да се задоволат потребите од крв и крвни продукти за пациентите во здравствените установи во Охрид, во тек е вонредна крводарителска акција во просториите на НУ Центар за култура „Григор Прличев“ во периодот од 10-14 ч.
📌Ги повикуваме нашите сограѓани да ја искажат својата хуманост дарувајќи ја драгоцената течност на оваа крводарителска акција, информираат од Црвен крст Охрид.