Наш ИзборНаш изборОхрид

Денес без вода ќе бидат корисниците на улиците: „Коста Абраш“ и „Цар Самоил“

Поради интервенција на водоводната мрежа денес од 10:00 до 12:00 часот, без вода ќе бидат корисниците на улиците: „Коста Абраш“ и „Цар Самоил“, информираат од ЈП Водовод Охрид.