Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) По бројните временски непогоди, се појави мини торнадо во околината на Струга

Вртлог, или мини торнадо вчера попладнето беше забележано во околината на Струга, односно северозападно од Мислешево. Подолу во објавата можете да погледнете како изгледаше тоа:

Токму ова е поради климатските промени кој за жал стануваат се посилни. А природата допрва ќе не изненадува со метеоролошки појави кои се невообичаени за нашата земја.