UncategorizedНаш изборНаш ИзборОхрид

Поради интервенција повеќе часа без вода се корисниците од улиците: “Железничка”, “Прилепска”, “Будва”, “Егејска”, “Винковачка”, “Радојца Новичиќ”, “Кленоец” и “7ми Ноември”

Поради интервенција на водоводната мрежа (поправка на уличен шибер со профил ф100 мм), на ден 26.05.2024 ( Недела) од 07:00 часот, повеќе часа без вода ќе бидат корисниците на следните улици: “Железничка”, “Прилепска”, “Будва”, “Егејска”, “Винковачка”, “Радојца Новичиќ”, “Кленоец” и “7ми Ноември”.