МагазинПоследни Вести

(ВИДЕО) Неповторливиот Гоце Тодоровски со песна на приватна забава

Нашата најголема македонска актерска легенда Гоце Тодоровски знае преубаво да запее, да заигра и да забавува на приватна веселба. Почит и восхит за неговото дело!
Нашиот Гоце Тодоровски е најголема македонска театарска, филмска и телевизиска легенда. Познат е по улогите во легендарните Македонски народни приказни, Бушава азбука, Балкан бенд, Трст виа Скопје, Солунски патрдии, Хихирику, Викенд на мртовци, Среќна нова ’49, Тврдокорни, Црвениот коњ, Училиште и многу други театарски и филмски улоги во неговата богата повеќедецинска работа.
Instagram brakanune