Актуелно

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Денес се празнуваат Рамноапостолни Климент, Наум, Сава, Горазд и Ангелариј, и нивните учители Кирил и Методиј

Големиот сесловенски просветител свети Климент Охридски Чудотворец почина на денешен ден, во 916 година. Но, бидејќи тој и за време...

1 4 5 6 253
Page 5 of 253