Актуелно

АктуелноОхрид

Пецаков: Беззаконието во Општина Охрид веќе горе долу е завршено, уредувањето на плажите ќе оди според планот за охридското крајбежје

Во вечерашното емисијата „Трилинг“ на Телевизија 24, гостуваше градоначалникот на Општина Охрид, Кирил Пецаков кој во однос на прашањето за...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Градоначалникот Пецаков оствари средба со претставници од туристичко-услужниот сектор

Градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков, денеска одржа работна средба со  претставници од угостителскиот и чаршиски еснаф, ХОТАМ, Занаетчиската комора и...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Ретки болести: Мајер-Рокитански-Кастер-Хаузер синдром

Мајер-Рокитански-Кастер-Хаузер (МРКХ) синдромот претставува ретка конгенитална болест која го зафаќа женскиот пол. Се карактеризира со неуспешно развивање на матката и...

1 243 244 245 306
Page 244 of 306