Политика

ПолитикаПоследни Вести

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ секогаш против редот и законите, УЈП и институциите ги штитат граѓаните

Управата за јавни приходи како и сите останати институции дејствува според законите и постапува неселективно и ефикасно. Преку редовните контроли на...

АктуелноВидеоПолитика

Лазаревска: ВМРО-ДПМНЕ против поголеми плати на 4.700 наставници и нивно трајно вработување

И овде, во Собранието, ВМРО-ДПМНЕ е против минималната плата, против работниците и наставниците.  Цела година ВМРО-ДПМНЕ го блокира законското решение...