Редакција

АктуелноОхрид

Рождество на Господ Исус Христос – Божик

Акога се наврши времето, Бог Го испрати Синот Свој Единороден (Гал. 4, 4) за да се спаси човечкиот род. И...

АктуелноОхрид

Пецаков: Нека верата во Бога нѐ исполни со надеж и позитивна мисла и нека биде наш мотив за поголемо човекољубие и меѓусебно помагање!

Во духот на најубавите христијански пораки за љубов и благосостојба, упатувам најискрени честитки по повод најголемиот христијански празник Рождество Христово...

АктуелноОхрид

Пецаков: Ова е многу значаен празник, наша работа е да ја чуваме традицијата затоа што ова се вредностите на кои треба да ги учиме нашите деца

Во вкупно 62 градови и населени места во нашата земја, меѓу кои и Охрид, денеска, илјадници деца ќе чекорат во...

1 613 614 615 1.072
Page 614 of 1072