АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Се реконструкрира регионалниот пат од Охрид до Свети Наум, се поставува и заштитна ограда за одрони

Се реконструкрира регионалниот пат 1301, кој води од Охрид до Свети Наум, информираше неодамна Авто-мото Сојузот на Република Македонија (АМСМ).

– Сообраќајот ќе се одвива непречено и ќе биде регулиран со содветна сообраќајна сигнализација, потенцираат од АМСМ.

Покрај самата сообраќајница денеска се поставуваат и заѓтитни огради од одрони.