ВидеаВидеоМагазинНаш ИзборНаш избор

(ВИДЕО) Најава за Ураган во Охрид

Прогнозерите Багзи и Мечкаров најавуваат ураган. Во продолжение може да погледнете за што се работи.
Уживајте во видеото..