Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Протест на „Македонски шуми“ се придружи и подружница Охрид

Кон протестот на  вработените од „Македонски шуми“ се приклучи и подружницата „Галичица“ од Охрид.

Вработените си ги бараат своите плати како и надоместок за здравствено осигурување.