МакедонијаНаш ИзборНаш избор

(ФОТО) Смок долг 2,5 метри забележан на игралиштето на Фудбалската федерација на Македонија во општина Аеродром

Змија од видот смок е забележана на игралиштето на Фудбалската федерација на Македонија во општина Аеродром

Смокот долг околу 2,5 метри беше забележан во поттрибинискиот простор под детската ложа на игралиштето.

 

 

newzz4live.com