АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Времено затворен сообраќајот на дел од 7ми Ноеври

Утрово заради градежн иработи времено е затворена за сообраќај улицата 7ми Ноемрви на потегот од кружниот тек кај „Здружение на возачи“ до т.н. „Стара бензиска“. На улицата е во тек голема реконструкција со која ќе се изградат нова подземна инфраструктура, нови тротоари, коловоз и хортикултурна декорација.

ФОТО: FB Велгошти