АктуелноОхрид

Охридскиот математичар Леонид Тодороски продолжува со првите награди !

На Државниот натпревар по математика кој се одржа на 30.03.2024 охридскито математичар Леонид Тодороски го освои првото место со освоени 100 поени.

На 07 април 2024 година следува ММО. Успех на сите учесници.

 

фото ФБ