АктуелноОхрид

Пецаков: Продолжуваме со реализација на програмата за асфалтирање на улици и патишта во руралните средини

Продолжуваме со реализација на програмата за асфалтирање на улици и патишта во руралните средини.
Денеска се асфалтира во село Рача. Подеднакво се грижиме за секој дел од територијата на Општина Охрид, напиша на својот ФБ профил Кирил Пецаков.

извор: ФБ Кирил Пецаков